5/5

5/5 vurderinger på mittanbud!

Totalentrepenører på gulv

Vi er en erfaren aktør innenfor gulvbransjen, og kan tilby omfattende kompetanse og rådgivning i forbindelse med valg av materialer og utførelse av arbeidet. Vi samarbeider tett med pålitelige og dyktige leverandører for å sikre høy kvalitet på produktene vi benytter.

Som totalentreprenør for gulv kan vi også tilby tjenester innenfor støping og avretting av gulv. Vi har lang erfaring med dette, og kan utføre arbeidet med stor presisjon og effektivitet.

Vi setter kundetilfredshet høyt, og legger stor vekt på å levere tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Kontakt oss gjerne dersom du trenger hjelp eller veiledning i forbindelse med gulvprosjekter, og la oss bidra til å realisere dine ønsker og behov.

Kundeløftet

Aspheim Gulv består av ansatte med lang erfaring i bransjen og som har en lidenskap for flotte gulv. Vi lever av kundeservice og godt utført håndverk, men vi kaller det kunst! Vi er svært fleksible og tilpasser oss kundens ønsker.

Som samarbeidspartner søker vi sikre og verdifulle løsninger og skal i nært samarbeid med kunden bygge, utforme og opprettholde en kreativ, dynamisk og samspillende organisasjon som ivaretar kundens krav og forventninger.

Vi er et selskap som holder hva det lover og som skaper verdier for sine kunder og eiere!

KONTAKTSKJEMA

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss snarest!