Om oss

Aspheim Gulv ble etablert i 2021 av Nicolai Aspheim og er lokalisert i Asker. Vi tilbyr tjenester i hele Oslo og Viken. Selskapet består av håndverkere med over 20 års erfaring, fagbrev som tømrer og en lidenskap for yrket.

Som bedrift er vi opptatt av å ivareta dine behov som kunde, samt utvikle oss selv som selskap. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med og du som kunde kan være sikker på at vi leverer et godt utført håndverk.

5/5

5/5 vurderinger på mittanbud!

Hvorfor velge Aspheim?

Hos Aspheim Gulv setter vi alltid kundens behov i fokus. Vi lytter til dine ønsker og krav, og hjelper deg med å velge materialene som passer best for deg. Vi tar hensyn til faktorer som bruksområde, budsjett, vedlikeholdsbehov og estetikk, slik at du kan være sikker på å ende opp med et vellaget produkt som du vil elske i mange år fremover. Med vårt brede utvalg av gulvtyper, materialer og kompetanse kan du være sikker på at vi finner en løsning som passer deg. 

Velg Aspheim Gulv, for å få et hjem du kan nyte i mange år fremover.

Verdiskapende prosess

Gjennom et langsiktig og tett samarbeid med våre kunder og partnere, bidrar vi til å skape verdier og kompetanse på alle områder.

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. 

Allsidig kompetanse

Med en fleksibel arbeidsstokk som innehar allsidig kompetanse, sørger vi for løsninger som gir optimal sikkerhet. 

Kundens behov i fokus

Hos Aspheim Gulv setter vi alltid kundens behov i fokus. Vi lytter til dine ønsker og krav, og hjelper deg med å velge det gulvet som passer best for deg. Vi tar hensyn til faktorer som bruksområde, budsjett, vedlikeholdsbehov og estetikk, slik at du kan være sikker på å ende opp med et gulv som du vil elske i mange år fremover. Med vårt brede utvalg av gulvtyper, kan du være sikker på å finne det som passer best for deg. Velg Aspheim Gulv, for å få et gulv du kan nyte i mange år fremover.

Kundeløftet

Aspheim Gulv består av ansatte med lang erfaring i bransjen og som har en lidenskap for flotte gulv. Vi lever av kundeservice og godt utført håndverk, men vi kaller det kunst! Vi er svært fleksible og tilpasser oss kundens ønsker.

Som samarbeidspartner søker vi sikre og verdifulle løsninger og skal i nært samarbeid med kunden bygge, utforme og opprettholde en kreativ, dynamisk og samspillende organisasjon som ivaretar kundens krav og forventninger.

Vi er et selskap som holder hva det lover og som skaper verdier for sine kunder og eiere!

KONTAKTSKJEMA

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss snarest!